Cuma, Mayıs 24, 2019

Barbarlık ve Avrupalılar

İslam Gemici - Serbest Gazeteci (Freelance Journalist)

Şu fotoğrafta ne görüyoruz? Kısık gözlü bir adam ve konuşmasının Türkçe tercümesi olarak da bir cümle. Ne kadar önemsizmiş gibi görünüyor değil mi? Keşke öyle olsa...

Bu fotoğraf, batılı zihniyete sahip milletlerin hepsinin temsilî resmidir aslında... Fotoğraf, History Channel televizyon kanalının tarihindeki en başarılı televizyon dizisi olan ve dünyada müthiş bir hayran kitlesi yakalayan Vikingler'in beşinci sezonunun ilk bölümlerinden birinden alınmadır. Filmi seyrederken çakma kral (boynuzlu) Aethelwulf ile savaşçı papaz Heahmund'un konuştukları sahneye rastgelince, Jonathan Rhys Meyers'in canlandırdığı işte bu adam yani Heahmund'un sözlerinin öneminin farkına vardım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Mevzu şöyle: Vikingler, o yıllarda İngiltere'nin bazı bölümlerini işgal ederek oradaki krallara kök söktürüyorlar. Çünkü daha Birleşik Krallık kurulmamış. Vikingler'in bir şehre saldıracağından korkan kral Aethelwulf'un en büyük yardımcısı da savaşçı papaz Heahmund'dur ve krala akıl verirken işte bu cümleyi sarfediyor: "İncil bize, inanmayanlara (hıristiyan olmayanlara) merhamet göstermememizi söyler."

Ne kadar da sıradan birşeymiş gibi duruyor değil mi? Ama madalyonun diğer yüzü hiç de öyle olmadığının kanıtıdır. Avrupa milletlerinin hakiki hıristiyanlığın paganizm ile harmanlanarak bozulmasından sonra meydana gelen günümüzün "çorba hıristiyanlığının" tarih boyunca yaptığı katliamların dayandığı fetva budur: İncil, hıristiyanlara kendilerinden olmayanlara karşı acımasız olmalarını söylüyormuş. İznik Konsülü'nde alınan Roma panteonunun muharref hıristiyanlık ile harmanlanmasının neticesi olarak ortaya çıkan Katolik Hıristiyanlık, "bizden değilse insan bile sayılmazlar öyleyse öldürün, kesin, köle yapın, ezin, parçalayın" emrini kanun haline getirmiş; böylece de dünya (yaklaşık) 1700 yıldır müthiş katliamlara sahne olmuştur.

İspanyolların Güney ve Orta Amerika'da, Portekizlilerin Endonezya, Singapur ve Güney Amerika'da; İngilizlerin Kuzey Amerika, Çin, Hindistan, Afrika, Ortadoğu'da; Almanların - Belçikalıların - Fransızların - Hollandalıların - Rusların - Bulgarların - Sırpların ve diğer hıristiyan ulusların yaptıkları soykırımların haddi hesabı yoktur. Günümüzde bu katliamlar Birleşmiş Milletler ve NATO şemsiyeleri altında yeryüzünün her bölgesinde hâlen devam etmektedir. Bkz: Afganistan, Irak, Suriye, Afrika…
Avrupalıların kendilerinden olmayan insanlara yakıştırdıkları sıfat nedir, çoğunuz biliyorsunuzdur: Barbar... Devamı için tıklayın: https://www.alemihaber.com/yazar/islam-gemici/barbarlik-ve-avrupalilar_274

****************

Nach dem Mischen wird über das Massaker der Geschichte entlang der Fatwa mit den Europäern zu stören Fakten Schwellen Christentum und Heidentum von heute „Hybrid des Christentums“ basiert, ist dies: Die Bibel uns gegen diejenigen, rücksichtslos erzählt, die sich nicht Christen sind. Die Entscheidung im Konzil von Nicäa ist die Vermischung des römischen Pantheons mit dem Muharref-Christentum. Die sich ergebende katholische Christentum, „nicht von uns, so dass die Leute nicht einmal die getötet zählen, die Slave-Struktur, zertrümmern, zerschmettern das“ Gesetz hat die Bestellung.

Spanier in Süd- und Mittelamerika, Portugiesen in Indonesien, Singapur und Südamerika; Englisch für Nordamerika, China, Indien, Afrika, Naher Osten; Die Anzahl der Völkermorde von Deutschen, Belgiern, Franzosen, Holländern, Russen, Bulgaren, Serben und anderen christlichen Nationen ist nicht bekannt. Diese Massaker dauern bis heute in allen Regionen der Welt unter den Schirmen der Vereinten Nationen und der NATO an.


*

Это фетва, основанная на истории массовых убийств сегодняшнего гибридного христианства, которые возникли после того, как европейцы были смущены путаницей реального христианства с язычеством: Библия говорит христианам быть жестокими по отношению к тем, кто этого не делает. Решение, принятое на Никейском соборе, - это смешение римского пантеона с христианством Мухаррефа. Возникшее в результате католическое христианство «если не от нас, даже если у вас даже нет человека, убивайте, рабом, сокрушайте, разбивайте», приняло закон.

Испанцы в Южной и Центральной Америке, португальцы в Индонезии, Сингапуре и Южной Америке; Английский для Северной Америки, Китая, Индии, Африки, Ближнего Востока; Число геноцидов немцев - бельгийцев - французов - голландцев - русских - болгар - сербов и других христианских народов неизвестно. Сегодня эти массовые убийства все еще продолжаются во всех регионах мира под эгидой Организации Объединенных Наций и НАТО.

*

This is the fatwa that the massacres of today's h hybrid Christianity ist, which emerged after the Europeans were confused by the confusion of real Christianity with paganism, is based on history: the Bible tells the Christians to be cruel to those who are not. The decision taken in the Council of Nicaea is the blending of the Roman pantheon with Muharref Christianity. The resulting Catholic Christianity, "if not from us, even if you don't even have a human, kill, slave, crush, smash" has made the law.

Spaniards in South and Central America, the Portuguese in Indonesia, Singapore and South America; English for North America, China, India, Africa, Middle East; The number of genocides by Germans - Belgians - French - Dutch - Russians - Bulgarians - Serbs and other Christian nations is unknown. Today, these massacres are still continuing in every region of the world under the umbrellas of the United Nations and OTAN.


*

هذه هي الفتوى التي تستند إليها مجازر المسيحية الهجين اليوم ، والتي ظهرت بعد أن حير الأوروبيون بسبب خلط المسيحية الحقيقية مع الوثنية ، على التاريخ: يقول الكتاب المقدس للمسيحيين أن القسوة على أولئك الذين ليسوا كذلك. القرار الذي تم اتخاذه في مجلس نيقية هو مزج البانتيون الروماني مع المسيحية الشريف. إن المسيحية الكاثوليكية الناتجة ، "إن لم تكن منا ، حتى لو لم يكن لديك حتى إنسان ، قتل ، عبيد ، سحق ، تحطيم" جعلت القانون.

الأسبان في أمريكا الجنوبية والوسطى والبرتغاليين في إندونيسيا وسنغافورة وأمريكا الجنوبية ؛ الإنجليزية لأمريكا الشمالية ، الصين ، الهند ، أفريقيا ، الشرق الأوسط ؛ عدد عمليات الإبادة الجماعية التي ارتكبها الألمان - البلجيكيون - الفرنسيون - الهولنديون - الروس - البلغاريون - الصرب والدول المسيحية الأخرى غير معروف. اليوم ، لا تزال هذه المذابح مستمرة في كل منطقة من مناطق العالم تحت مظلات الأمم المتحدة وحلف الناتو.

*

Esta es la fatwa que las masacres del cristianismo híbrido de hoy en día, que surgieron después de que los europeos se sintieran confundidos por la confusión del cristianismo real con el paganismo, se basan en la historia: la Biblia dice que los cristianos son crueles con los que no lo son. La decisión tomada en el Concilio de Nicea es la mezcla del panteón romano con el cristianismo de Muharref. El cristianismo católico resultante, "si no es de nosotros, incluso si ni siquiera tiene un humano, matar, esclavo, enamoramiento, aplastamiento" ha hecho la ley.

Españoles en América del Sur y Central, los portugueses en Indonesia, Singapur y América del Sur; Inglés para América del Norte, China, India, África, Medio Oriente; Se desconoce la cantidad de genocidios de alemanes, belgas, franceses, holandeses, rusos, búlgaros, serbios y otras naciones cristianas. Hoy, estas masacres continúan en todas las regiones del mundo bajo los paraguas de las Naciones Unidas y la OTAN.


*

C'est la fatwa que les massacres du christianisme hybride d'aujourd'hui, qui est apparue après que les Européens ont été déroutés par la confusion entre le christianisme réel et le paganisme, repose sur l'histoire: la Bible dit aux chrétiens d'être cruels envers ceux qui ne le sont pas. La décision prise au concile de Nicée est la fusion du panthéon romain avec le christianisme Muharref. Le christianisme catholique qui en résulte ", si ce n’est de nous, même si vous n’avez même pas un humain, tuer, esclave, écraser, écraser" a fait la loi.

Les Espagnols en Amérique du Sud et centrale, les Portugais en Indonésie, à Singapour et en Amérique du Sud; Anglais pour l'Amérique du Nord, la Chine, l'Inde, l'Afrique et le Moyen-Orient; Le nombre de génocides d'Allemands - Belges - Français - Néerlandais - Russes - Bulgares - Serbes et autres nations chrétiennes est inconnu. Aujourd'hui, ces massacres se poursuivent dans toutes les régions du monde sous l'égide des Nations Unies et de l'OTAN.

Hiç yorum yok:

Steven Spielberg Sineması

Yeni bir belgesel film seyretmeye başladım: 2018 yılı yapımı, James Cameron's Story of Science Fiction (James Cameron'dan Bilim K...